Webbdesign Stockholm

Webbdesign Stockholm är en blogg för både personer som är intresserade jobba med det eller bara vill ha mer information om Webbdesign. Jag som skriver är 20 årig kille som jobbar med och driver egen webbdesign firma. Anledningen till namnet Webbdesign Stockholm är för att jag bor i Stockholm och därför också har främst kunder härifrån. Det jag jobbar med varje dag är html, css & php ( Wordpress ). Jag finns alltid där också för att hjälpa med google adwords. Jag hjälper gärna vid små frågor här på bloggen annars om det är något större så kan ni alltid anställa mig. I såna fall lämnar ni en kommentar med er telefon nummer,email och vad det gäller som kommentar så återkommer jag (Kommentarer med kontakt information kommer inte vara synlig för andra).

Statiskt eller dynamiskt hemsida, vad borde jag välja?

Kategori: Allmänt

Först och främ
Skillnad mellan statiskt och dynamiskt sida och vad man ska välja
st ska jag förklara vad statiskt och dynamiskt hemsida är.

Om ni kollar på webbsidors länkar så brukar det på visa vara www.namn.com/link-adress.html dvs .html i slutet.
Medans t.ex andra hemsidor som aftonbladet, blogg.se, facebook, google, youtube osv är dynamiska.

Vem av dem är bättre ?
Dynamisk hemsida är mycket bättre, eftersom i såna fall behöver du inte kunna några koder alls och det blir istället som att logga in på blogg.se och göra en inlägg.
Statiskt hemsida kräver att man kan koder och annat.

Så då borde jag välja dynamiskt hemsida?
Ja om du har en riktigt stort företag och du/ni planerar uppdatera sidan väldigt ofta.
Däremot om du/ni har en restaurang, cafe , bar,en enskild firma, ja vad som helst som inte kräver att ni uppdaterar hemsidan så skulle jag rekomendera statiskt hemsida.
Det mycket billigare pris.
 
Statiskt hemsida och dynamiskt hemsida kan ha liknande design då det kommer ej skilja sig mellan designen utan bara hur svårt du själv kommer ha lägga in nytt material på hemsidan.
 
Statiskt hemsida borde kosta maximalt 15 000kr.
Dynamiskt hemsida kan kosta flera hundra tusentals kronor.

Rekommenderar att ni bokar en möte med en webbdesigner så får ni komma överens hur hemsidan ska se ut vad den ska inehålla osv så får han/hon komma med en pris.
Tycker ni det kostar för mycket så är det bara ringa upp webbdesignern och tacka nej.